in ,

Mihai Gâdea, decizie fără precendent la Antena 3: ”Din cauza curunavirusului, voi institui noi reguli de mâncat rahat pe post!”

mihai gadea

Se pare ca, pe zi ce trece, ”gluma” cu coronavirusul se ingroasa si daca la inceput ii ironizam pe cei care tratau aceasta epidemia mai serios decat ”stramoseasca noastra gripa”, iata ca acum suntem nevoiti sa luam masuri fara precedent.

Frica de infestare a lovit si lumea televiziunilor iar, dintre toti lucratorii media, pastorul Gadea, s-a miscat mai repede ca oricare. Din pozitia de director al postului, vedeta CNN a dat o directiva interioara menita sa-i protejeze pe angajati dar care, mai degraba, i-a bagat in sperieti.

”De astazi nu mai vin la mancat racat decat vedetele de prima mana ale postului care vor consuma respectiva tratatie trecuta, obligatoriu,printr-un tifon sau sita de plastic. Cine va fi prins ca rontaie rahat ca pana acum, deci fara o protectie adecvata acestei crize, va fi penalizat drastic si pus pe lista disponibilizarilor. La noi in trust riscul sa fim infestati cu curunavirus este inzecit in comparatie cu alte entitati media asa ca va sfatuiesc sa fiti mai precauti”, a transmis Gadea subordonatilor sai.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
vot bile

Bilele de vot din Camera Deputaților vor fi spălate din 10 în 10 minute cu apă și săpun și parfumate cu lavandă fină!

raed arafat nelu tataru

Măsura înfricoșătoare: Toți cei care vin din zona roșie intră direct în carantină sau, după caz, la pușcarie!