in ,

Măsura înfricoșătoare: Toți cei care vin din zona roșie intră direct în carantină sau, după caz, la pușcarie!

raed arafat nelu tataru

Declaratiile oficiale facute de Raed Arafat si Nelu Tataru la conferinta de presa a MAI clarifica ultimele date privitoare la coronavirus din Romania. S-a hotarat ca , fara nicio exceptie si discutie, orice persoana care vine din zona rosie sa intre obligatoriu in carantina cel putin 14 zile. Sunt vizate si persoanele care au intrat in contact cu asa numita ”ciuma rosie” si care, daca nu au fost izolate pana acum la inchisoare, vor fi supuse de urgenta unui regim special, conform faptelor pe care le-au savarsit.

 Cetatenii care vor induce in eroare organele de ordine in legatura cu zona, activitatile si persoanele cu care au intrat in contact vor avea dosar penal si vor fi amendate cu 4000 euro.

”Initial am fost convins ca sunt bagat la inchisoare de Iohannis si alte forte obscure care se impotriveau politicii mele de stanga. Acum insa imi dau seama ca am fost carantinat la Rahova pentru simplul fapt ca veneam din zona ciumei rosii si asta reprezenta un real pericol pentru toti cu care intram in contact si pe care-i puteam infesta cu minciunile mele comuniste. Pana la urma sunt fericit ca eu am un loc unde sa fiu tratat. La spitalele din exteriorul gardului am inteles ca e nebunie”, a declarat Liviu Dragnea din izolatorul unde este internat.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mihai gadea

Mihai Gâdea, decizie fără precendent la Antena 3: ”Din cauza curunavirusului, voi institui noi reguli de mâncat rahat pe post!”

Dr. Angela Hubler, Spitalul de Boli Infecțioase, ne arată cum trebuie să ne spălăm pe mâini pentru „a nu se mai lipi nicio boală de noi” – VIDEO