in , ,

Viktor Orban le-a cerut ungurilor să nu mai voteze UDMR: ”PSD și PNL știu mai bine să distrugă România!”

orban baros

Viktor Orban i-a îndemnat pe alegătorii de etnie maghiară să nu mai voteze cu UDMR-ul, cum făceau până acum, ci cu PSD sau PNL, două partide mult mai periculoase, care fac rău României semnificativ mai mult decât ar putea s-o facă Uniunea Maghiarilor.

“E foarte simplu. România e duşmanul nostru. Şi duşmanii duşmanului nostru sunt prietenii noștri. PSD și PNL ar distruge România prin furt, prin corupţie. Pentru România ar fi extem de grav să aibă la conducere niște șmenari sau niște penali. Nu putem noi distruge reputaţia României cât pot PSD și PBL! Mergeţi în masă la vot şi puneţi ştampila pe PSD și PNL! Distrugeţi România!”, a îndemnat Viktor Orban.

Premierul Ungariei le-a spus maghiarilor minoritari din Ardeal că un vot pentru PSD sau PNL va însemna că în 2021 Transilvania se va desprinde singură de România şi va forma o federaţie cu Ungaria: “Cât credeţi că vor mai suporta ardelenii să fie furaţi de miticii ăia nenorociţi pesedisto – peneliști de peste Carpaţi?”.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
incidente elctorale sectii de votare

Incidente electorale în secțiile din Dispora: funcționarii i-au reclamat pe românii care au venit să voteze că sunt emigranți ilegali!

Alegeri parlamentare 2020: Rezultate după numărarea a 94% din voturi