in ,

După pandemia de coronavirus, o criză mult mai periculoasă amenință viața pe Terra!

fabrica prezervative

”La omu´ sarac nici boii nu trag” sau ”Un necaz nu vine niciodata singur”, spun vorbele pline de intelepciune ale strabunilor si, iata, in aceasta nemaivazuta criza trebuie sa le dam inca o data dreptate.

Ca si cum nu ne-ar fi lovit suficient micutul dar crudul dusman numit coronavirus, la orizontul nu prea indepartat se intrezareste alta belea care va afecta pentru multi ani omenirea. O data cu inchiderea miilor de  companii din cel mai variate domenii, si productia de prezervative este direct afectata de pandemie.

 În cele trei fabrici ale celui mai mare producator de prezervative din lume, firma Karex Bhd din Malaezia, s-a sistat munca încă de acum 10 zile, astfel că nu peste mult timp mijloacele contraceptive vor fi o raritate la rafturi. Trebuie tinut cont ca in aceasta perioada in care oamenii stau in casa, vanzarile la balonasele de latex au crescut incredibil de mult iar , pe langa cele comercializate, o cantitate deloc neglijabila ajunge in diverse programe de sanatate.

„Ne vom confrunta cu o criză de prezervative la nivel mondial, ceea ce va fi înfricoșător. Grija mea este că pentru programele umanitare din Africa unde, fara protectie sexuala, localnicii  de acolo se vor inmulti mai repede decat se propaga coronavirusul si in maxim un an vor depasi intreaga populatie a globului. Va dati seama ce insemana pentru viitorul planetei milioane de oameni bolnavi cu casele pline de miliarde de urmasi bolnavi´’, a declarat Goh Miah Kiat, CEO Karex.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
medic corona

Medic român, mesaj din iadul italian: ”În România culegem roadele faptului că, în 30 de ani, am făcut doar crâșme și biserici!”

dana budeanu coronavirus

Dana Budeanu luptă cu pandemia: ”Fă, amețitelor, dacă v-ati pus mască, nu înseamnă că trebuie să vă lăsați mustață ca Tudor Gheorghe!”