in , ,

Bilele de vot din Camera Deputaților vor fi spălate din 10 în 10 minute cu apă și săpun și parfumate cu lavandă fină!

vot bile

Joi are loc votul pentru învestirea Guvernului Cîțu. În contextul răspândirii coronavirusului, Camera Deputaților a hotărât ca toate spațiile să fie dezinfectate iar inaltii functionari vor fi supusi unor norme de igiena extrem de severe. Fiind obligati prin natura job-ului sa participe la aglomerari cu mai mult de 100 de persoane, acestia se vor descalta in masini si vor purta in spatiile interioare numai papuci speciali, acoperindu-si parul cu basti sau broboade bine legate in jurul capului. La fiecare jumatate de ora vor fi trimisi sa faca dus pentru a-si spala corpul de virusi si a-si dezinfecta caracterul de minciuni si promisiuni periculoase.

„Ca urmare a recomandărilor autorităţilor competente şi a măsurilor adoptate intern în vederea limitării răspândirii Coronavirusului (COVID-19) în România, personalul administrativ va efectua atât curăţenia zilnică obişnuită, cât şi dezinfectarea Sălii de plen a Camerei Deputaţilor, a sălii Biroului permanent, unde se va realiza numărarea voturilor, precum şi a spaţiilor adiacente acestor.

Vor fi dezinfectate urnele şi bilele folosite la procedura de vot vor fi spalate cu multa apa si sapun , din 10 in 10 minute, dupa care vor fi parfumate cu lavanda fina frantuzeasca”, se arată în comunicatul Camerei Deputaților.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
gabriel cateliu 2

USR lansează în alegeri candidații Copy – Paste!

mihai gadea

Mihai Gâdea, decizie fără precendent la Antena 3: ”Din cauza curunavirusului, voi institui noi reguli de mâncat rahat pe post!”