in ,

În cel mai periculos penitenciar din țară, Gheorghe Dincă se bucură de meniul pe care l-a servit victimelor sale: viol, bătaie, groază!

O data ajunsi in spatele gratiilor, pedofilii sunt infractorii care beneficiaza de cele mai dure tratamente din partea colegilor de suferinta. Pana si incarceratii pentru fapte deosebit de violente si inspaimantatoare au o placere deosebita in a-i pedepsi pe  chinuitorii de minori.

Dupa ce a fost mutat in cea mai periculoasa inchisoare din tara si una dintre cele mai rau famate din lume, cea de la Craiova, monstrul Dinca pare ca si-a gasit, in sfarsit, nasul.

Serialul de groaza care a rulat pe televizoare de peste juma de an, i-a inrait pe ”studentii cu zeghe din Banie” in asemenea hal incat atunci cand l-au vazut pe Dinca printre ei au stiut cu exactitate ce au de facut.

Dementul caracalean a fost batut, scuipat, batjocorit si violat chiar in prezenta unor gardieni care, din pacate, se uitau in cu totul alta parte, lasandu-i pe ´´justitiari´´ sa dea in el ca in sacul de cartofi. Se auzeau bocancii in dintii lu´ nea Gicu ca lopata data peste burta magarului, dar degeaba: pana nu a fost lasat carpa pe dusumea, nimeni nu s-a oprit din treaba. Legat de viol, multi oameni normali s-ar gandi cat de potent trebuie sa fie cineva ca sa-l penetreze pe infectul casalot insa, iata, la mititica s-au gasit doritori care sa performeze ca si cum ar fi dezmierdat-o  pe MissUnivers.

Stim, in secolul al XXI-lea oamenii ar  trebui sa fie mai intelegatori cu semenii lor cazuti in greseala dar daca acesti semeni sunt mai turbati decat animalele preistorice, parca mai merge si cate o lectie d-asta primitiva.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
medici wuhan

Medicii chinezi din Wuhan zâmbesc amar: ”Am vrut să facem o farsă dar ne-a scapat de sub control”!

coronavirus romania

Primul caz de Coronavirus în Ialomița: o femeie de 28 de ani, din Bordușani, întoarsă acasă din Italia!