in

Mărturia soției medicului Cătălin Denciu: „Era într-o stare de agitație, de oroare de ceea ce văzuse” – FOTO

Alina Denciu, soția medicului erou de la Piatra Neamț, a vorbit cu soțul său la scurt timp după producerea incidentului din secția ATI a Spitalului Județean Neamț.

Soția medicului erou a mărturisit că partenerul său era marcat de ceea ce văzuse în secția cuprinsă de incendiu: „Era încrezător că va fi bine. Nu am discutat despre ce s-a întâmplat. El atât spunea.. eu sunt bine, ceilalți ardeau. Era siderat de ce se întâmplase și de ceea ce văzuse acolo. Nu pot să spun că era calm, era într-o stare de agitație, de oroare de ceea ce văzuse”.

Medicul Cătălin Denciu, rănit grav în urma incendiului care a izbucnit la Secția ATI a Spitalului Județean din Neamț, a fost transferat duminică la un spital din Belgia. El a suferit numeroase arsuri după ce a intrat în secția cuprinsă de flăcări, încercând să-i salveze pe pacienții intubați.

Soția medicului erou a mai dezvăluit faptul că împreună cu el a luat decizia să rămână în România pentru a practica medicina.

„Soțul meu lucra de un an la spital, a venit din Bruxelles de la anestezie. Eu am zis că vreau să rămân să practic această meserie, să ajut românii nu să mă duc în altă parte și din cauza aceasta a rămas în țara cu mine”, a mai relatat Alina Denciu la DIGI24.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

COVID 19: Încă o țară anunță testarea în masă a populației. Se inspiră din exemplul Slovaciei

papa francisc biden

Joe Biden ar putea fi sanctificat de Biserica Catolică, pentru milioanele de alegători ridicați din morți la prezidențialele americane!