in

Medicul erou Cătălin Denciu are COVID-19. Acesta a mai fost infectat şi în aprilie cu coronavirus

Medicul erou Cătălin Denciu este în continuare în stare gravă. Acesta a fost transferat de la Piatra Neamț la Spitalul Regina Astrid din Bruxelles.

Reprezentanții Ministerului Sănătății spun că urmează să i se facă o examinare pentru a se cunoaște profunzimea arsurilor.

Citește și: Mărturia soției medicului Cătălin Denciu: „Era într-o stare de agitație, de oroare de ceea ce văzuse” – FOTO

„În cursul zilei de 17 noiembrie a.c. va fi efectuată o examinare specifică (scaner) pentru a se cunoaște cu exactitate profunzimea arsurilor”, arată MS.

Infectat de două ori cu COVID 19

Înainte de a fi transferat la spitalul din Belgia, medicului Cătălin Denciu i s-a făcut testul în urma căruia a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, a declarat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru într-un interviu la Digi24.

Este a doua oară când medicul-erou a fost infectat cu Covid-19, după ce şi-a revenit prima dată devenind donator de plasmă.

Medicul Cătălin Denciu, rănit grav în urma incendiului care a izbucnit la Secția ATI a Spitalului Județean din Neamț, a fost transferat duminică la un spital din Belgia. El a suferit numeroase arsuri după ce a intrat în secția cuprinsă de flăcări, încercând să-i salveze pe pacienții intubați.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Descinderi împotriva arderilor ilegale de deșeuri

Ce spune Orban despre valul 3 al pandemiei