in , ,

Joe Biden ar putea fi sanctificat de Biserica Catolică, pentru milioanele de alegători ridicați din morți la prezidențialele americane!

papa francisc biden

Papa Francisc a lăudat inițierea cauzei de sanctificare a democratului american Joe Biden după ce, în urma numărării voturilor exprimate la recent încheiatele prezidențiale americane, s-au descoperit dovezi că fostul vicepreședinte a ridicat din morți milioane de oameni în ziua alegerilor.

„Desigur, cazul va fi investigat amănunțit, dar primul indiciu este că ceea ce s-a întâmplat în Statele Unite este un miracol de proporții biblice”, ar fi declarat Suveranul Pontif. „Chiar dacă doar pentru o scurtă perioadă, și numai pentru a vota cu Joe Biden, milioane de americani au fost pur și simplu ridicați din morți, iar acesta este cu adevărat un fapt uimitor”, a continuat Papa Francisc.

Deși societatea civilă conservatoare a reacționat dur față de anunțul Papei, titularul fotoliului de conducere de la Vatican a făcut apel la calm, asigurând opinia publică asupra faptului că eventuala sanctificare nu are șanse, oricum, să se producă, decât după decesul președintelui ales, iar asta din pricina duratei procedurilor.

”Nu trebuie să ne scandalizăm. Nu există posibilitatea de a avea un sfânt în viață, oricum. La cât de mult durează procedurile de analiză și decizie în Biserica Catolică, cu siguranță că domnul Biden va fi oale și ulcele în momentul în care s-ar putea lua decizia sanctificării sale”, a adăugat, hâtru, Papa Francisc, adăugând că speța ”Joe Biden” nu ar fi prima intrată în studiul sanctificării: ”Am mai avut un caz, e drept, de proporții mult mai mici, în România, însă acolo ne-am oprit pentru că titularul minunilor electorale, domnul Liviu Dragnea, a intrat, între timp, la pușcărie, și nu a mai putut răspunde prezent repetatelor noastre solicitări de chestionare”.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Mărturia soției medicului Cătălin Denciu: „Era într-o stare de agitație, de oroare de ceea ce văzuse” – FOTO

Au confirmat! Secţia ATI, reconfigurată în ziua incendiului fără solicitarea avizului