in ,

Magistrații atacă „Legea Gorghiu”, care i-ar încarcera acasa pe cei cu pedepse sub 7 ani: ”Duce la cresterea infracționalității”!

Cuprinsi de frica infestarii si a grijei pentru ziua de maine, majoritatea crestinilor au uitat ca, pe langa necazurile aduse de boli grave, mai exista si alte probleme in aceasta viata. Nu stim cati dintre cei cu privirile infipte pe burtierele televizoarelor care anunta numarul la zi al celor trecuti in noaptea bolii au retinut propunerea liberalei Alina Gorghiu care doreste sa-i pedespeasca si pe infractorii cu condamnari de pana in sapte ani ca pe cetatenii cinstiti , izolati de pandemie intre peretii locuintei personale. Dupa ce l-au facut albie de porci pe infractorul Dragnea si pe toti raufacatorii din clanul lui socialist atunci cand vroiau sa-si asigure conditii de vacanta pentru viitoarele intemnitari, iata ca acum, ajunsa la butoanele puterii, si Alinuca simte nevoia unei guri mari de populism.

Din fericire, aceleasi asociatii de magistrati la care dreapta democratica a apelat in lupta cu ciuma rosie pe cand erau in opozitie, acum ataca cu inversunare si cu argumente profesionale propunerea amintita.

Magistrații susțin că o astfel de măsură ar diminua rolul exemplificativ al pedepsei și ar determina creșterea rapidă, alarmantă, a infracțiunilor care ar fi favorizate de viitoarele prevederi legislative, dacă acestea ar fi adoptate.

„ Masura nu are la bază considerente de oportunitate şi necesitate”, au precizat profesionistii.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
miron mitrea

Miron Mitrea, mândria pușcăriilor din România, se simte jignit de cei care se întorc în țară: ”Se întorc mulți care nu ne fac cinste!”

sica teianu2

Prima persoană confirmată cu coronavirus în Urziceni s-a vindecat! Sică Teianu se întoarce acasă!