in , ,

Jale mare! Tigrul lui Nuțu Cămătaru, infestat cu Covid-19 de veterinar!

tigru coronavirus

Onorabilul om de afaceri, Nutu Camataru este cunoscut pentru dragostea netarmurita pe care o nutreste fata de toate animalele planetei dar in special pentru carnivorele de talie mare. Cu toate ca domnul Nutu este genul de barbat care nu cunoaste notiunea de frica sau emotie, atunci cand un leu, tigru, lup sau urs din ograda lui pateste cel mai mic neajuns, el plange ca un bebelus caruia i s-a luat jucaria din leagan.

De igiena celor mai apreciate animale ale sale se ocupa un specialist care vine de doua ori pe luna tocmai din New York unde lucreaza la Bronx Zoo, o gradina zoologica vestita in intreaga lume. Din nefericire, ultima vizita a lui nea John Grosu, veterinarul american de origine romana, i-a produs o mare suparare domnului Camataru. Fiind purtator asimptomatic al coronavirusului, John i-a infestat lui Nutu un tigru si doua gaini care acum se afla intr-o stare critica. Bietele necuvantatoare tusesc uscat, se astupa cand respira si au temperatura.

”Gainile da-le dracu´ ca iau altele da´ cu Ulise, tigru´ meu malaesian, imi faceam toate operatiunile bancare. Fara el nu stiu cum o sa mai recuperez creditele de la clienti mai ales ca le promisesem si o amanare a ratelor pana la sfarsitul zilei”, se plange domnul Nutu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
politisti curtea de arges

La Curtea de Argeș, unii polițiști acceptă și plata amenzilor în partide de sex!

dona

Singura reclamă care are logică în zilele de izolare: ”Vrei o primavară mai activă? Te așteptăm la farmaciile noastre!”