in ,

Medici de la UPU Slobozia, trimiși la izolare, după contactul cu o bolnavă de Covid din Țăndărei!

medici upu

Cadrele medicale au intrat în contact cu o bătrână de 70 de ani din Țăndărei, testată ulterior pozitiv la București.

Mai multe cadre medicale aflate în tură la Unitatea de Primiri Urgențe a celui mai mare spital din Slobozia au fost trimise să rămână în izolare la domiciliu împreună cu familiile, după ce au intrat în contact cu o femeie de etnie romă din Țăndărei ce prezenta simptome de coronavirus și se ărezentase la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Conform Infoialomița, bătrâna de 70 de ani din Țăndărei a fost testată la București iar rezultatul a fost pozitiv, în condițiile în care, conform propriilor declarații, nu a călătorit în ultima vreme în străinătate dar a intrat în contact cu rude venite de curând din Anglia.

În mod așteptat, întreaga operațiune de trimitere la izolare a cadrelor medicale care luaseră contact cu pacienta infestată s-a desfășurat în condiții de maximă discreție, niciuna dintre autoritățile ialomițene implicate, Prefectură, DSP, Spital Județean, nepublicând vreun punct de vedere oficial asupra incidentului.

În lipsa unor informații oficiale nu se poate spune cu exactitate care este numărul persoanelor ce se aflau la UPU atunci când a venit pacienta din Țăndărei.

Potrivit InfoIalomița, pentru a acoperi „gaura” de personal de la UPU Slobozia a fost nevoie ca permanența să fie asigurată de cadre medicale venite inclusiv din Policlinica Spitalului Județean de Urgență Slobozia, 


What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
politia gravida

Politiștii au amendat o gravidă cu gemeni pentru că, mergând alături de soțul ei, formau un grup mai mare de trei persoane!

tigani anglia

VIDEO șocant: Statul aduce acasă păsările călătoare! Cu ce preț?