in ,

Îndrăgitul actor de televiziune Radu Banciu are grave probleme cu Poliția!

radu-banciu

Nu stim cu exactitate daca este adevarata barfa cum ca Politia are plan de amenzi acum, la vreme de pandemie, pentru a recupera pierderile din bugetul de stat inregistrate cu blocajele din economie, dar faptele din teren arata o abnegatie iesita din comun a organelor cu cascheta.

„Daca nu va omoara covidul, va mierlim noi”, sunt vorbele pline de tristete ale marelui actor de comedie, Radu Banciu de la Teatrul B1, care a patit-o si el de curand. Domnul Banciu este una dintre cele mai scumpe vedete de televiziune si nu neaparat pe motiv de remuneratie ci legat de amenzile zilnice date de CNA postului  la care evolueaza. Ca si cand nu ar fi fost de ajuns, saptamana trecuta, cand se intorcea de la emisiune, a fost amendat si de Politia anti-coronavirus. Radu nu avea adeverinta de la angajator dar  sustine ca avea declaratia pe propria raspundere la care era bifat  „ deplasare in scop profesional”. La locul faptei i s-a spus ca amenda este de 2000 lei insa acasa, prin posta, i-a venit o surpriza cu mult mai mare: una de 10 000.

E clar ca „Lumea Politiei” are cu totul alte reguli decat „ Lumea lui Banciu” insa povestea starului tv frizeaza absurdul iar ciudatenia ei poate avea doar niste explicatii la fel de ciudate. Ori cel care l-a amendat era Mircea Badea, deghizat in politist, cum e acum la moda printre escroci, ori Radu Banciu, nu numai ca s-a luat in gura cu organul dar s-a si pisat pe el, cum ii este stilul.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ionel arsene

Colegul de patriotism al lui Dragnea, baronul PSD, Ionel Arsene derapează ca un tractor în noroi: ”Curcă securistă și urâtă cu spume, lepre galbene, publicații securistice”

ciolacu covid 19

Cârnatul cu barbă, Marcel Ciolacu, atac la Președinte: „De ce nu ne testează Iohannis pe toți?”