in ,

Cârnatul cu barbă, Marcel Ciolacu, atac la Președinte: „De ce nu ne testează Iohannis pe toți?”

ciolacu covid 19

Subiectul autonomiei Tinutului Secuiesc a deschis camara cu fantome a PSD-ului si, simtindu-se cu musca pe basca-i de comunist vopsit, Ciolacu a replicat la atacul presedintelui Iohannis cu acelasi  tupeu, nesimtire si lipsa de logica pe care le credeam depozitate la Rahova sub forma unui taranus numit Dragnea Nicolae Liviu.

Dupa ce Iohannis a acuzat PSD-ul ca se lupta sa „ dea Ardealul ungurilor”, carnatul auto-proclamat revolutionar al revolutiei inexistente din Buzau, Marcelica- Minte- Mica,  a reluat temele idioate pe care le-a propovaduit ani in sir Dragnea si clanul lui de semi-analfabeti lipsiti de cea mai mica urma de creativitate. Chiar si dupa ce au vazut la alegerile prezidentiale razultatul manipularilor ordinare ale PSD, atunci cand nu au argumente cu care sa-si sustina minciunile, reiau aiureala cu „ Iohannis nu e presedintele tuturor romanilor si guvernul lui nu face nimic pentru tara”. Adevarul este ca Iohannis nu a fost niciodata presedintele romanilor infractori cum s-a dovedit PSD-ul( poate de aceea nu a fost votat cu 100%) iar guvernul Orban nici nu se poate compara cu competentul guvern Viorica, femeiusca despre care inca nu s-a aflat daca a reusit sa se mai angajeze macar ca femeie de serviciu.

Din setul de intrebari cretine pe care Ciolacu i le-a adresat presedintelui, crezand ca  astfel poate poza in Monumentul Patriotului Necunoscut, am retinut una foarte edificatoare:” De ce nu testeaza Iohannis intreg poporul ”.

Nu stim daca presedintii celorlalte tari afectate de coronavirus si-au testat personal intreg poporul, chiar si daca nu aveau pregatire medicala, dar baiatul asta cu fata de tractorist neras si minte de tractor ruginit, Ciolacu, a fost sigur testat la golaneala inainte de a fi inscris in PSD, partidul celor multi si napastuiti.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
radu-banciu

Îndrăgitul actor de televiziune Radu Banciu are grave probleme cu Poliția!

ursul secuiesc

Un urs kamikaze a amenințat, la Miercurea Ciuc, că se va detona din pricina politicienilor deciși să respingă în Senat autonomia Ţinutului Secuiesc!