in ,

Colegul de patriotism al lui Dragnea, baronul PSD, Ionel Arsene derapează ca un tractor în noroi: ”Curcă securistă și urâtă cu spume, lepre galbene, publicații securistice”

ionel arsene

Cine a mai uitat din stilul de carciumar satesc cu care ne obisnuise patriotul, aflat actualmente la puscarie, Liviu Dragnea, a avut ocazia sa se cruceasca ascultandu-l pe prietenul sau de smecherii socialiste, baronul de Neamt, Ionel Arsene. Scapat ca prin urechile acului de soarta omologului sau din Teleroman, Ionel a tinut sa ne arate ce inseamna puterea unui ghertoi pus de partid in ditamai tronul de presedinte al consiliului judetean.

 Dupa ce a fost publicata in presa o ancheta despre o firma apropiata lui care a castigat o licitatie de peste 85 milioane de euro iar colega sa de politica, Ana Birchall, a declarat ca a amenintat-o, marletele a luat foc si, de draci, a slobozit porcii din cocina gurii stropind cu rahat tot ce i-a iesit in cale.

 ”Postările mele la adresa Guvernului incompetent al României au deranjat și, în consecință, leprele galbene au asmuțit publicații securistice să mă denigreze continuu și să mă acuze că aș fi implicat în fel de fel de afaceri!

Am mai văzut și o curcă securistă și urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numește: „Suge-o, Ramona!”, a declarat ghiolbanul care se recomanda „ alesul poporului”

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
barbulesti ialomita

Bărbuleștiul nu intră în carantină deocamdată!

radu-banciu

Îndrăgitul actor de televiziune Radu Banciu are grave probleme cu Poliția!