in , ,

Nebunia coronavirusului! Pacienții infectați scuipă butoanele lifturilor sau personalul medical!

coronavirus

Nebunia cuprinde victimele coronavirusului, mai mulți pacienți infectați fiind raportați autorităților după ce au scuipat în față medicii care îi tratau, în încercarea de a răspândi boala mortală. Afirmațiile șocante aparțin Jessikăi Bailing, un profesor sud-african ”prizonier” în Wuhan, orașul lovit de criză, care nu își părăsește locuința decât pentru perioade foarte scurte, pentru a-și procura de mâncare, iar atunci se acoperă din „cap până în picioare” pentru a preveni orice șansă de a contracta virusul letal.

Potrivit Jessikăi Bailing, „sunt de notorietate în Wuhan poveștile șocante despre persoanele infectate care ies altora în cale pentru a-i contamina pe ceilalți, scoțându-și măștile și scuipând pe fețele medicilor.”

Pe rețelele de socializare a apărut chiar un videoclip al unui bărbat scuipând toate butoanele dintr-un lift al unui bloc de apartamente.

Jessika a declarat pentru britanicii de la ”Metro” și ”Daily Star”: „Suntem cu toții atât de speriați să ieșim afară, încât am evitat acest lucru ​​cât am putut. Am mers doar o fugă, pentru aprovizionare, și a fost îngrozitor”

China a confirmat statistica aproape dublată într-o singură zi, cifrele anunșând 5.974 cazuri de infectare cu coronavirus și 132 de decese miercuri. În afara Chinei, Thailanda este țara cea mai afectată de boală, cu un număr de 14 cazuri confirmate în interiorul țării.

Cambodgia, Sri Lanka, Germania, Vietnam, SUA, Thailanda, Taiwan, Singapore, Republica Coreea, Nepal, Malaezia, Japonia, Franța, Canada, Australia au toate cazuri confirmate de boală.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
gest obscen badulescu

Meltenii care ne conduc: Viceprimarul Bădulescu a luat sarma lui Firea în rât și grohaie obscenități la adresa colegelor!

alica schmidt0

Ea este cea mai sexy sportivă din lume, atleta cu 600 de mii de fani pe Instagram!