in ,

Indienii au găsit leacul împotriva coronavirusului: ”Cine bea urina și mănâncă balegă de vacă va fi îngrijit și protejat”

indieni urina vaca

Tot mapamondul stie ca in India vaca este considerata animal sacru si este mai respectata decat multi dintre cei un miliard si jumatate de locuitori ai ciudatei tari.

Dupa ce au constatat ca specialisti din intreaga lume nu reusesc sa-i dea de cap virusului ucigas, zeci de hindusi devotati ”au luat vacile de coarne” si au hotarat sa se implice total in rezolvarea cumplitei tragedii.

In urma unor indelungi dezbateri conducatorii si membrii grupului All India Hindu Mahasabha, purtând haine vopsite cu șofran, au participat la un ritual în cadrul căruia au cântat imnuri și  au băut urină de vacă din cupe de lut. Jurand ca este o metoda folosita si verificata de mii de ani de catre stramosii lor, respectivii indeamna populatia de pe Terra sa le urmeze sfaturile ´´pentru ca altfel nici nu stiti ce pierdeti´’.

Retea tamaduitoare nu este foarte greu de realizat insa, pentru multi, va fi foarte greu de respectat.

”Beti urina si mancati balega de vaca si veti fi ingrijiti si protejati de toate relele pamantului”, este recomandarea hindusilor care au anuntat ca ei ”i-au turnat o oala de pisat in cap si coronavirusului pentru a-l mai potoli”.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
coronavirus romania

Primul caz de Coronavirus în Ialomița: o femeie de 28 de ani, din Bordușani, întoarsă acasă din Italia!

sterinu cercel batrani

Doctorul Streinu Cercel, recomandare șocantă: ”Nu vă mai vizitați părinții și bunicii!”