in ,

Primul caz de Coronavirus în Ialomița: o femeie de 28 de ani, din Bordușani, întoarsă acasă din Italia!

coronavirus romania

Cel de-al 140-lea român infectat cu coronavirus este o ialomițeancă din comuna Bordușani.

Femeia, în vârstă de 28 de ani, s-a întors vineri din Italia, împreună cu alte 4 persoane, întreg lotul fiind internat de către autorități în Centrul Județean de Carantină din orașul Amara.

Toate cele 5 persoane au fost testate pentru coronavirus în momentul intrării în carantină, în data de 13 martie, probele fiind trimise spre analiză către Institutul Matei Balș din Capitală.

Rezultatul pozitiv al testării femeii din Bordușani, practic primul ialomițean infectat cu coronavirus, a fost confirmat de prefectul județului, Tonița Manea.

„Din nefericire avem primul caz de coronavirus în Ialomița. Este vorba de o femeie venită din Italia care acum a plecat cu izoleta spre Institutul Matei Balș din capitală.”, a declarat duminică seara, pentru InfoIalomița.ro, prefectul Tonița Manea.

Autoritățile sunt în așteptarea rezultatelor testelor și în cazul celorlalte patru persoane care au făcut deplasarea din Italia împreună cu femeia infectată cu coronavirus, acestea aflându-se în continuare în carantină în Centrul județean de la Amara.

În momentul intrării Ialomiței pe harta națională a județelor cu cazuri confirmate de coronavirus, situatia epidemiologică la nivelul judetului, se prezintă după cum urmează :
– Persoane aflate în carantină – 30
– Persoane aflate în autoizolare  – 100
– Persoane ieșite din autoizolare – 1
– Persoane infectate cu coronavirus – 1.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

În cel mai periculos penitenciar din țară, Gheorghe Dincă se bucură de meniul pe care l-a servit victimelor sale: viol, bătaie, groază!

indieni urina vaca

Indienii au găsit leacul împotriva coronavirusului: ”Cine bea urina și mănâncă balegă de vacă va fi îngrijit și protejat”