in ,

Marcel Ciolacu, neînfricatul luptător de la Revoluție, a pornit războiul împotriva stării de urgență!

ciolacu covid 19

Nu-i face nimanui placere sa stea inchis in casa pentru o perioada despre care nu stie nimeni cat poate sa se prelungeasca. Nu le convine regimul pe care trebuie sa-l respecte nici celor care sunt carantinati. De ghinionistii adusi de coronavirus in stare grava nici nu mai are sens sa vorbim! Singura masura eficienta, verificata deja in tari cu situatia mult mai trista decat Romania, ramane totusi aceasta chinuitoare izolare sociala.

Cu toate astea, ca de obicei, politicienii responsabili de viata celor care i-au ales, isi vad de disputele obisnuite si latra la orice initiativa pornita din tabara adversa.

Odata cu instituirea starii de urgenta, anuntata luni de presedintele Iohannis, neinfricatul luptator cu rol determinant in toate razboaiele importante ale omenirii, Marcel de la Buzau, a tinut mortis sa anunte ca  PSD-ul nu va vota decretul prin care s-a luat aceasta hotarare.

”Am studiat decretul. Există anumite lucruri care nu sunt foarte bine făcute. Procedural vorbind, Parlamentul poate aproba sau nu acest decret”, a transmis domnu´ Marcel.

Daca nici viteazul care s-a remarcat in revolutia inexistenta de la Buzau , om cu scoala facuta la varsta cand trebuia sa-si duca nepotii la liceu, nu are dreptate, atunci chiar ca nu mai este nimic de facut pentru Romania.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
coronavirus ialomita

Ialomița își dublează numărul persoanelor infectate cu coronavirus!

olguta vasilescu

Olguța Vasilescu, mesaj dement preluat de la Antena 3: ”Vine urgia, vom muri cu zile!”