in , ,

Dana Budeanu, dușmanca fătălăilor și amețitelor, a bătut palma cu PSD, partidul mafioților și analfabetelor!

dana budeanu PSD

Dupa ce a fost data afara de la PROTV , ca urmare a declaratiilor halucinante facute, la brat cu duamna Firea, in legatura cu initiativa unor romani inimosi de a face un spital privat, Dana Budeanu va intra cat de curand intr-o spirala propagandistica on-line de tip MISA, in cadrul careia, pe langa jeturile de urina programate a fi propulsate în stanga dar mai ales in dreapta, catre adversarii politici ai PSD, activizda de serviciu va ingurgita si considerabile cantitati de rahat.

Titluri precum ”Dana Budeanu ataca ametitele” sau ”Fenomenul Dana Budeanu explodeaza”, si multe altele la fel de pompoase, care i-au facut pe spectatorii educati sa se intrebe cine promoveaza o astfel de panarama cu dever asemanator celui al Floricicai Dansatoarea, vor fi inlocuite cu headline-uri de nișă gen ”Analista politica Dana Budeanu ii sparge coorul lui Iohannis!” sau ”Multă mooye pentru PNL, de la curajoasa activista D.B!”

Proiectul croirii unei rubrici de comentarii politice pentru Dana Budeanu, pe un site de stiri cu larg acces la mase, a rasuflat in cercuri bine informate, care afirma cu mana pe cravata de pionier social – democrat ca Danuta este om de baza in PSD, ocupandu-se atat cu imaginea cașaloatelor de partid si de stat, imbracate ca la nuntile din 1970, cat si cu ”influensareala” de retele, stiind la perfectie sa ambaleze valorile de stanga in golanii de mahala cu priza la vulg.

De altfel, duamna Budeanu s-a laudat nu de putine ori ca e fata scolita in Londra, ditai mediul universitar international de unde, se vede treaba, s-a intors mai socialista decat daca termina Petrol si Gaze la Ploiesti, in 1988, colega cu Viorica Dancila.

Caz în care este de neînțeles de ce oare nu-si vede Danuta de meseria pentru care s-a pregatit peste mari si tari, daca tot e ea atat de talentata pe cat o recomanda criticile dure slobozite catre orice domeniu si breasla socio-profesionala. Sa fi vazut ca e mai profitabil sa manaci rahat propagandistic socialist decat sa vinzi, ca intreprinzator capitalist, lavete drept rochii de seara si carpe ieftine pe post de deux – pieces-uri de lux?

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
protest tudorel toader

30 de mii de ieșeni cer demisia lui Tudorel Toader: ”Locul slugilor este lângă stăpân, la Rahova!”

viorel si vulpita

Incredibil! Vulpița și Aurel de la ”Acces direct” sunt foști colaboratori ai Securității ceaușiste și au lucrat cu ”Felix”!