in ,

Ursul păcălit de… oameni

ursul lovit de masina

Economia Romaniei duduie in asemenea hal incat pana si ursii din codrii seculari ne viziteaza tot mai des pentru a prelua modelul de progres si bunastare.

Din pacate, ”Tigrul Europei” face din ce in ce mai multe victime colaterale. Defrisarea abuziva a padurilor are implicatii inimaginabile in viata animalelor care s-au trezit obilgate sa traiasca dupa alte norme decat cele cu care au fost programate si, odata scoase din mediul lor ancestral, se chinue sa-si gaseasca locul printre cei care le-au deranjat: oamenii.

Sambata, intre localitatile Praid si Sovata din judetul Harghita a avut loc inca un episod din marea drama in care joaca fauna mioritica. Un urs de aproximativ 600 de kilograme a fost lovit de o masina si a fost lasat sa agonizeze 18 ore pana cand s-a procedat la tranchilizarea si eutanasierea lui.

O tara intreaga s-a cutremurat vazand imaginile cu Mos Martin plangand pe marginea drumului si mii de cetateni au infierat organele incompetente care nu au fost in stare sa gestioneze evenimentul.

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a decis demiterea prefectului judeţului Harghita insa, noi, muritorii de rand, nu ar trebui sa ne mai miram ca autoritatile supercompetente nu stiu ce sa faca cu  necuvantatoarele atata timp cat nu se pricep sa rezolve nici macar probleme celor care i-au ales.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
contra inundatii venetia

Contra lasă Naționala, după meciul cu Spania, pentru un contract fabulos în Italia!

iohannis in venetia

Cum se vede la Antena 3 campania din Diaspora a lui Klaus Iohannis