in ,

Gucci a lansat în România termopanele de soare cu cruciuliţe anti – deochi!

lizeta haralambie avocata lui mazare

Lizeta Haralambie, avocata extravagantă a lui Radu Mazăre și a mai multor vedete din România, a lansat termopanele Gucci cu cruciuliţe anti – deochi!

Cunoscută pentru felul său deosebit de a se îmbrăca şi de a se accesoriza, avocata Haralambie şi-a lansat podoabele inedite chiar la Penitenciarul Rahova, acolo unde s-a deplasat pentru o contestație pe tema condiţiilor de detenţie ale clientului său celebru, fost primar al Constanței

Românii se pricep să facă haz de necaz, aşa că la vederea firmelor extrem de vizibile de pe ochelari sau haine, au uitat de sentinţa lui Mazăre sau de cele petrecute în cazul său.

Nenumărate glume la adresa avocatei fostului edil al Constanţei au devenit virale în mediul online, toate având ca subiect comun ochelarii pe care n-ai cum să nu-i observi. 

”Aşa strigam io purceii, când eram mică: guciguciguciguciguciguci!”, ”Parcă îs termopane…”, ”Ochelarii astia sunt pe bune sau e fotoshop? Oricum, i se potrivesc f repede doamnei”, ”Mă întreb ce om civilizat ar purta geamul ăla fumuriu, care se pune de regulă ca să te uiţi la o eclipsă totală…”, ”Sigur nu sunt ochelari de sudură?”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
hursca highway to ler

Hrușcă își lansează la Rock FM noul album de colinde ”The Highway to Ler”!

pantofi mihai albu

Secretele vedetelor: ”Am fost pilot de încercare pe pantofii făcuți de Mihai Albu!”