in ,

Ospitalitatea românească pusă la grea încercare: sute de mii de refugiați sirieni vor să se bucure de frumusețile României!

refugiati sirieni

Ne-am luat cu coronavirusul, spaga ministrei Pintea si divortul Andreei Balan si am uitat sa ne mai uitam peste gard la ce se petrece prin vecini. Suparat ca finantarea europeana pentru intretinerea celor cinci milioane de imigranti intarzie nejustificat de mult, presedintele Turciei, Erdogan, a anuntat ca a deschis robinetul care ii sperie de moarte pe europeni. Batranul continent va fi inundat la propriu de o migratie cum nu s-a mai vazut in istorie.

Daca la Ditrau localnicii au luat foc pentru angajarea a numai doi srilankezi sa vedem cum se vor comporta restul localitatilor romanesti cand se vor trezi pe ulite cu detasamente intregi de musafirii nepoftiti, fata de care Europa ne obliga sa ne comportam ca cele mai primitoare gazde.

Singurul care a atins aceasta grava problema zilele astea a fost Traian Basescu care trage un serios semnal de alarma.

”Va fi prăpăd la graniţele României. Dacă Erdogan dă drumul la aceşti oameni şi le spune să îşi caute viitorul în Europa, Europa nu este pregătită să facă faţă unui astfel de val de migraţie. (…) Acest om generază un dezastru al migraţiei în Europa dacă cifrele pe care le anunţă sunt adevărate”, a declarat ex-presedintele Romaniei.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sorina pintea

Ca urmare a agravării stării sale de sănătate, Sorina Pintea a solicitat, pe lângă perfuzia cu euro, și o injecție de lei!

bou cu masca

Unui doljean i-au leșinat boii după ce i-a scos la muncă cu măști anti-gripale pe figuri!