in ,

Inimaginabil! Iohannis taie sporul de iradiere al bugetarilor care stau toată ziua în fața calculatorului!

bugetari spor calculator

Noi, credulii, naivii si nepatriotii care am votat impotriva Vioricai si a PSD-ului ne cerem scuze in fata fratilor nostri care, fiind mai pragmatici, harnici si vizionari, ne-au avertizat de pericolul instalarii la putere a dreptei liberale.

Cum era de asteptat, nenorocitii au inceput inca din primele zile ale guvernarii sa ne dea afara din servicii neamurile, amantele, pilele si cunostiintele angajate cu atata marinimie de ”Grupul de la Teleorman” iar pe cei care inca nu au fost pusi pe liber, ii vor supune unor nedreptati inimaginabile.

Exemplul cel mai elocvent de apucaturi dictatoriale ale noii puteri este hotararea pe care tocmai au luat-o cu privire la taierea sporului de calculator pe care-l incasau de ani buni mii de angajati ai primariilor din republica.

Dupa ce PSDragnea a dat legea ca primarii isi pot stabili singuri salariile din institutiile pe care le conduc, era normal ca pitipoancele si beizadelele angajate ca sa stea degeaba in fata unui calculator, sa primeasca si un spor pe motiv ca-si strica ochii in ecran si se latesc in cururi stand toata ziua pe scaun.

Ei bine, acum, ”nazistii” lu´ Iohannis vor sa taie acest  drept si practic sa-si bata joc de sanatatea si frumusetea trupeasca a atator concetateni.

Pai, asta e Romania normala despre care ne vorbeati, domnule presedinte?

”Impostorii si nepregatitii sa se intoarca la sapa daca li se pare periculos sa stea degeaba, pe scaun in fata calculatorului”, a transmis si premierul cu duritatea-i proverbiala.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
pantofi mihai albu

Secretele vedetelor: ”Am fost pilot de încercare pe pantofii făcuți de Mihai Albu!”

tarom curse speciale sinaia

Tarom introduce curse interne Bucureşti – Sinaia pentru decongestionarea traficului pe DN1