in ,

Nevasta lui Voican, plătită de Putin pe post de jurnalistă la ro.sputnik.md!

gelu voican georgiana arsene

Noua soție a lui Gelu Voican Voiculescu s-a aflat pe toată perioada incidentelor din Piața Universității în obiectivul camerelor de luat vederi, interpunându-se cu stoicism între vârstnicul său partener de viață și furia manifestată de revoluționari.

Tânăra de 37 de ani se numește Georgiana Arsene și este originară din Vernești – Buzău, județ pe care, poate deloc întâmplător, Voican l-a reprezentat în Senatul României, între 1990 și 1992.

Georgiana Arsene este în prezent jurnalist la Agenția de presa ,,Sputnik”, principalul mijloc de propagandă al Federației Ruse în România. Pe pagina sa de Facebook, ea are drept fotografie de copertă o imagine a președintelui Vladimir Putin.

Tot soția lui Voican deține și blogul de propagandă rusă In Prima Linie, platformă care promovează permanent atât evenimentele de interes pentru ”fratele cel mare” de la Est, cât și știrile propagate de Agenția de presa ,,Sputnik”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
voican casca de miner

Voican, bătaie cu repetiție! După Piața Universității, azi și-a luat-o în Piața Amzei și în Piața Matache!

voican mircea badea

Mircea Badea a prins curaj și-l cheamă în ring pe Voican Voiculescu, cu tot cu cârjă și agresor: ”Mă bat singur cu amândoi!”