in

Gabriela Firea: „M-a emoționat postarea Irinei Tănase, îmi pare rău că Liviu Dragnea este acolo și nu doresc asta nimănui”

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, spune că nu ține legătura cu Liviu Dragnea: „Din păcate, nu spun că a vrut, a scris o pagină neagră a istoriei PSD”.

Citește și: Foto exclusiv! Irina Tănase, în halatul lui Dragnea: „M-am îmbrăcat cu el, mi-am dorit să te simt cât mai aproape”

„Nu mai țin legătura, nici nu aș avea cum, cu dl. Dragnea. Nu am mai ținut legătura nici în ultima perioadă, în ultimii ani. Îmi pare rău că este acolo. Nu poți să te bucuri de răul niciunei persoane, chiar dacă e dușman, adversar. Recunosc că aseară târziu, așa mi-am dat seama, am citit pe un site mesajul destul de emoționant al iubitei, Irina. Ca femeie, mi s-a părut un gest foarte frumos, dar ca om politic spun foarte clar că nu mai avem niciun fel de legătură. Din păcate, nu spun că a vrut, a scris o pagină neagră a istoriei PSD”, spune Gabriela Firea.

Ea menționează că nu s-a pus problema să îi fie nașă Irinei și lui Liviu Dragnea.

„Niciodată eu și soțul meu nici nu am solicitat și nici nu am fost întrebați dacă am vrea să facem acest lucru. Alți colegi de ai noștri știu că au fost într-o astfel de discuție. Nu am ținut legătura pentru că nu aveam de ce. Nu cred că ea e vinovată – spun și eu așa – pentru tot ce s-a întâmplat politic. Până la urmă, deciziile politice le lua domnul Dragnea, nu le lua Irina. Au fost discuții că cineva sfătuia pe altcineva, totuși ne asumăm… Poate și eu am luat anumite decizii proaste sfătuită de altcineva, dar mi le-am asumat, nu puteam să dau vina pe altcineva”, afirmă Firea.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Locul din România unde te vindeci de boli și te încarci cu energie pozitivă – FOTO

Ce vedetă i-a luat locul lui Bebe Cotimanis? El e noua voce de la Pro tv! – FOTO