in ,

Intransigenta Dana Budeanu a descoperit modelul perfect: ”Gheorghe Dincă e bărbat adevărat, se îmbracă și vorbește ca un mafiot veritabil!”

Dana Budeanu Gheorghe Dinca

Celebra si mult invidiata comercianta de rochii și bluzițe, Dana Budeanu, si-a intarit brandul dupa ce a inceput sa dea verdicte in legatura cu tot ce misca pe aceasta planeta. Exigenta si aproape imposibil de multumit se pare, totusi, ca in sfarsit a descoperit un reprezentant al sexului tare care o satisface din toate punctele de vedere. Este vorba de Gheorghe Dinca, cunoscut in ultimele luni sub pseudonimul de ”monstrul din Caracal”.

”Bai, fatalailor, luati exemplul de la domnul Dinca daca vreti sa fiti barbati adevarati, respectati de politisti si admirati de toate femeile din lume. Tipul se imbraca, gesticuleaza si vorbeste ca un mafiot veritabil, bea tuica cu halba si o stinge cu zaibar, poarta ciorapi lungi pe care-i schimba o data pe luna, nu se spala si nu se parfumeaza toata ziua ca poponautii, locuieste intr-un domeniu aranjat exact ca palatele din Toscana si conduce masini cu geamuri fumurii  sa nu vada toti fraierii si pampalaii pe cine a mai prins in plasa farmecelor sale. Domnule Jorj, de la mine ai nota zece plus”, a declarat non-conformista creatoare de frumos.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Top 8 cazări inedite de încercat în anul 2020

hrebenciuc la puscarie

Viorel Hrebenciuc, dosar de candidat la Rahova, Jilava sau Poarta Albă