in , ,

Ce vedetă i-a luat locul lui Bebe Cotimanis? El e noua voce de la Pro tv! – FOTO

Pro TV i-a găsit înlocuitor lui Bebe Cotimanis. Anunțul vine la câteva săptămâni după ce Bebe Cotimanis, vocea Pro TV mai bine de 20 de ani, a plecat la Prima TV.

Se pare că motivul pentru care acesta a renunţat, după mai bine de două decenii, la contractul cu televiziunea a fost legat de bani. Conform actorului, i s-a oferit o sumă din ce în ce mai mică, lucru de neconceput de acesta.

”S-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subțiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e munca mea și o respect. Au încercat să mă țină, dar la un preț mai mic.”, a declarat Bebe Cotimanis.

Noua voce Pro tv

Florin Piersic Jr. se alătură postului și va fi voce pentru promo-urile televiziunii. Acesta va face echipă cu George Vintilă și Valentin Teodosiu.

”Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum.

Propunerea venită din partea PRO TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine. Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puține reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să țin foarte mult și, recent, în două audio book-uri.

Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de povești, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă liniște. Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poți asculta și poți evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare și abia aștept să văd cum o să mă descurc în noua situație”, a spus Florin Piersic Jr.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Gabriela Firea: „M-a emoționat postarea Irinei Tănase, îmi pare rău că Liviu Dragnea este acolo și nu doresc asta nimănui”

Primul caz de gripă tip AH1 confirmat în România în această toamnă