in ,

Secretul cutremurător pe care premierul Ludovic Orban l-a ținut ascuns douăzeci de ani!

orban black friday

Ca orice cetatean care ajunge in prim-planul reflectoarelor, dupa ce a fost numit prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban a inceput si el sa fie puricat in cele mai ascunse cotloane ale vietii sale.

Starnind o reala curozitate din partea opiniei publice care a aflat din presa ca ”nea Sica liberalul” traieste mai modest chiar decat   ”cinstitul si saracul socialist” Iliescu, protagonistul investigatiei a dezvaluit ca nu-i plac fitzele de nici un fel, nu poarta brose si ceasuri scumpe, nu conduce masini de lux si , cel mai important, nu mai consuma carne de peste douazeci de ani. Este un vegetarian convins insa nu neaparat fiindca ar avea probleme de sanatate ci pentru ca nu suporta nici macar gandul ca animalele ajung sa fie omorate ca sa devina hrana.

  „Nu am renunţat la carne pentru a-mi proteja neapărat sănătatea, ci doar din principiu. Nu vreau să omor animale pentru a mă hrăni”, mărturisea Ludovic Orban.

Dar, domnule Orban, cine a zis ca  toate animalele sacrificate trebuiesc obligatoriu si mancate? Ganditi-va la dihaniile pe care tocmai le-ati  vanat! Va pune cineva sa molfaiti pesedisti?

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

În București apar primele proteste împotriva beculețelor de Sărbători!

firea hot line

Firea lansează linia fierbinte care va încălzi apartamentele bucureştenilor de Sărbători!