in ,

Gigi Becali demonstrează științific de ce în România ortodoxă coronavirusul nu are putere să trăiască!

gigi becali

Chiar daca initial nu s-a dat o prea mare importanta epidemiei de gripa chinezeasca, acum s-a ajuns ca masurile luate sa fie atat de dure incat oamenii sunt din ce in ce mai panicati. Hotararea de a fi anulate toate evenimetele care implica aglomerari umane anunta vremuri extrem de grele. Dupa ce s-a propus ca nici macar la slujbele din biserica sa nu  mai vina enoriasii, Gigi Becali a simtit nevoia sa intervina ca de atatea ori cand ´´oitele domnului au fost la ananghie´´.

In urma unui studiu aprofundat , finantatorul FCSB a explicat stiintific motivul pentru care intr-o tara ortodoxa ca a noastra coronavirusul nu are nicio sansa de izbanda.

”O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni. Țineți minte ce vă spun. O să vedeți că virusul ăsta, în toate țările în care se face Sfânta Liturghie, în țările ortodoxe, nu va fi puternic. România va beneficia de Sfânta Liturghie. La noi vor fi 3-7 cazuri, nu așa multe ca în alte țări. Nu poate virusul… Se face Sfânta Liturghie și se spune „Dumnezeule, ferește-ne pe noi și țara noastră de această boală”, a argumentat Gigi Becali.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
italia coronavirus

De ce a ajuns Italia, țara bătrânilor spălați de români, pe locul doi în lume la coronavirus!

cornavirus femeie mort

Femeie izolată la domiciliu alături de soțul decedat de două zile din cauza coronavirusului!