in ,

Iordache merge mai departe – după Codul de Procedură Penală modifică și cele 10 porunci din Biblie

codul de procedură penală florin iordache

După ce s-au convins, cu Codul de Procedură Penală, că pot schimba orice lege cu ochii închiși și mâna ridicată, pesediștii lui Iordache & Dragnea și-au propus să supună și Biblia unui test de modificare fundamentală. Nu de alta, dar multe dintre preceptele biblice sunt vechi de mii de ani și nu mai sunt la curent cu noile tendințe, promovate de guvernul Viorica Dăncilă. Deși încă nu a fost dat publicității nimic în acest sens,  am reușit să aflăm, pe surse, cum va arăta, creionat în laboratoarele Partidului tot de inegalabilul Florin Ciordache, proiectul de modificare a Celor Zece Porunci din Biblie, în versiunea agreată de Liviu Dragnea și ai lui, în așa fel încât acestea să devină Cele Zece Ordonanțe.

Eu sunt Domnul Dragnea, Domnul și Dumnezeul tău: să nu ai alți dumnezei afară de Mine, ‘ tu-ți ‘mnezeii mă-tii, ai înțeles? Această poruncă atrage de la bun început atenția asupra problematicii fundamentale: în România nu trebuie să mai existe alți dumnezei în afara lui Dragnea. Ultima parte a poruncii se adresează tinerilor care vor mai îndrăzi să iasă în stradă ca să protesteze împotriva lui și va fi rostită, de obicei, cu o veioză în ochii tânărului păcătos.

2 Să nu-ți faci chip cioplit. Să-ți faci dăcât chip necioplit. Și prin această poruncă se transmite un mesaj ferm: românii nu vor mai avea voie să aibă prin case statuete și bibelouri, nici măcar tradiționalul chinez din bibliotecă sau peștele de pe televizorul cu plasmă, ci doar chipul primului necioplit al țării, Liviu Dragnea.

3 Să nu iei în deșert Numele Domnului Dragnea, Dumnezeul tău; căci Domnul Dragnea nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deșert Numele Lui. Avertismentul este clar: ai zis Duie Mragnea, Bulșit Dragnea sau chestii de genul ăsta, ai încurcat-o, ți se mărește impozitul pe salariu. În schimb, dacă-l vei lăuda pe Domnul Dragnea, măcar cu 20 de lei în plus la o pensie tot te-alegi.

4 Lucrează șase zile și-ți fă în acelea toate treburile tale, iar ziua a șaptea este odihna Domnului Dragnea, Dumnezeul tău. Această poruncă este dedicată doar celor care nu au votat cu PSD la ultimele alegeri. Ei sunt îndemnați să muncească pe brânci, fără să comenteze, pentru că guvernul are nevoie de banii lor ca să crească pensiile, salariile bugetarilor și alocațiile putorilor. Evident, în a șaptea zi românii muncitori se vor odihni, pentru că duminică până și hoții care ne conduc se opresc din furat, ca să se odihnească.

5 Cinstește-i pe tatăl tău și pe mama ta, ca să-ți fie bine și să trăiești ani mulți pe pământul pe care Domnul Dragnea ți-l va da ție. În traducere liberă, nu-i mai bea pensia lu mă-ta, băi, parazitule, că-ți mărește și ție Domnul Dragnea alocația. Mai bine cinstește-ți părinții cu o juma de țuică, poate-i ia somnul și nu se mai uită toată seara la Antena 3 și România TV, că au creierul suficient de neted.

6 Să nu ucizi. Această poruncă se referă doar la ființele umane, pe care nu trebuie să le ucizi cu niciun chip, că nu ești Iliescu, să omori oameni. În schimb, poți să-ți ucizi orice – cheful de muncă, dorința de schimbare și viitorul, că Domnul Dragnea va aprecia.

7 Să nu fi desfrânat. Nu trebuie să te desparți de nevasta ta, pe care ți-a dat-o Dumnezeu și nici să nu o înșeli, căci înseamnă că ești desfrânat. Singurele excepții care se admit sunt: dacă pe nevastă-ta o cheamă Bombonica și-ți tragi în locul ei o amantă de 20 de ani, când tu ai peste 50.

8 Să nu furi mai mult decât parlamentarul/primarul/președintele Consiliului Județean, atunci când aceștia sunt de la PSD. Un furt peste performanțele sus numiților reprezintă o gravă ofensă adusă autorității, având în vedere că autoritatea, când fură (adică tot timpul) fură zdravăn, nu se încurcă. Toți micii găinari, care fură portofele prin tramvaie trebuie să se păstreze la acest nivel, și să nu își propună să intre în politică, pentru a-și concura dumnezeii.

9 Să nu mărturisești strâmb împotriva aproapelui tău. De fapt, ideal ar fi să nu mărturisești deloc, că uite săracul Domnul Dragnea cât mai pătimește prin justiție pentru că mai multe persoane au mărturisit ce măgării făcea el prin țară. Deci, dacă îți cer procurorii DNA vreodată să mărturisești ce știi despre hoțiile demnitarului tău pesedist, de pildă, ideal este să le spui: ”Nu știu nimic, nu mărturisesc nimic. Altă întrebare?”

10 Să nu poftești averea Dumnezeului tău; să nu râvnești la gagica lui Dragnea, nici la roaba lui, Veorica, nici la boul lui, Ciordache, nici la lacheul lui, Tăriceanu, la niciun alt lucru care este al Dumnezeului tău. Păi, cu ce drept? Înscrie-te în PSD, ciordește vreo câteva milioane de euro și pe urmă îți faci rost de sclavi câți vrei!

codul de procedură penală florin iordache

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
lebede

GALERIE FOTO: 9 lebede pe lacul gunoaielor plutitoare din Urziceni

Constantin Sava, primarul Urziceniului – achitat de către judecătorii Curții de Apel București