in ,

Victor Ciutacu o atacă dur pe Andreea Esca: ”Să dăm cu toții un ban caritabilei familii a megastarei Esca!”

Izolarea, nesocializarea, numarul alarmant de victime facute de coronavirus sunt doar cativa dintre factorii care amplifica starea de nervozitate a intregii populatii. Daca pe langa acestia se mai adauga si stirile care dezvaluiesc modul prin care unii profita de teribila criza si incearca sa faca bani din necazul oamenilor, simtim ca ne ia nebunia inaintea scarbavnicului virus chinezesc.

”Onorabilul” jurnalist, Victor Ciutacu, a pornit un atac extrem de violent la adresa prezentatoarei Andreea Esca si a sotului ei, Alexander Eram, pe motiv ca acestia vor sa profite, fara scupule, de lipsa de echipamente medicale cu care se confrunta Romania.

Mesajul dur al tonomatului de la RTV vine după ce domnul Eram, anunță prin intermediul unor mesaje e-mail comercializarea unor ”măști de protecție civilă la 1,90 euro/buc (fără TVA) și mască medicală antibacteriană 3,50 euro / buc (fără TVA)”.

”Dați un ban pentru caritabila familie a megastarei Esca! Împreună cu ilustra ei familie, VINDE (sper că și spitalelor, domnu’ Costache) măști la superofertă. Între 1,9 și 3,5 euro pe bucată, în pachete de minim 50, ceva firesc pentru o familie atât de implicată în acțiuni de CARITATE”, a transmis Ciutacu, intransigent ca de fiecare data cand este vorba de necinste si smecherii.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
madonna

Madonna, mesaj cutremurător din cadă, pentru grataragii: ”Coronavirusul nu ține cont dacă ești bogat sau sărac, dacă mănânci mici sau caviar!”

regele thailandei harem

Orgii pe timp de carantină! Regele Thailandei s-a izolat împreună cu haremul său de 20 de femei!