in , ,

Adrian Năstase îl dă în judecată pe C.T.P pentru că i-a ironizat „simulacrul de suicid”!

In Cornu, cocheta localitate prahoveana unde Adrian Nastase inspira cel mai curat aer din Europa, sunt foarte multe lucruri de facut. Cu toate astea pe fostul premier nu-l atrage nicio activitate cinstita si corecta, avand in gand doar revenirea la politica, domeniul care-ti poate asigura miliarde fara prea multa munca. In loc sa-si deschida o sifonarie, un centru  de colectarea penelor de gaini sau o ceaprazarie, dom Nastase sta toata ziua cu ochii in televizor iar cand, intre doua telenovele, isi aude numele la un talkshow, sare ca ars pe Facebook , da mail-uri, SMS-uri si telefoane de amenintare.

Asa s-a intamplat si zilele trecute cand, pe postul DIGI TV, l-a surprins pe jurnalistul CT Popescu ca-i minimaliza „simulacru de sinucidere si mascarada de internare la Urgente Floreasca, unde medicii gulerelor albe din PSD, fac tot posibilul sa-si scape pacientii de pușcărie” .

Fiind convins ca daca isi condimenteaza iesirile cu atacuri cat mai virulente va ajunge iar in atentia publica, Adrian Nastase a anuntat ca doreste sa i se difuzeze obligatoriu dreptul la replica in care explica filmul de groaza al sinuciderii sale.

„In procesul verbal se arata cum politistul care m-a surprins cu pistolul la tampla s-a luptat ore in sir cu mine pentru a ma impiedica sa-mi iau zilele. Cum poate acest nenorocit de CTP sa afirme ca drama respectiva a fost un simulacru cand, se vede treaba, focul acela de arma nu m-a omorat ca fiinta dar m-a distrus ca om politic”, a transmis Nastase in timp ce arunca nervos boabe la gainile outoare de la Cornu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
politist batut 112

Un polițist prahovean și-a reclamat nevasta la 112 că îl rupe cu bătaia!

alexia eram fiica andreea esca

Fiica Andreei Esca a uitat de Mario Fresh și s-a rupt în figuri printre cocalari, în cluburile de fiţe!