in ,

Bianca Drăgușanu, bubuită de Revelion! Cum arată după ce, din greșeală, și-a aprins o petardă în loc de țigară!

bianca dragusanu explodata

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente cumplite de Revelion, ajungând la Urgență complet demolată după ce, susține vedeta, imediat după intrarea în nou an, ar fi ieșit pentru a fuma pe terasa restaurantului în care a petrecut noaptea dintre ani, însă, din pricina neatenției, în loc de țigară și-ar fi aprins între buze una dintre petardele pe care le ținea la îndemână.

Stricăciunile suferite de Bianca Drăgușanu în urma deflagrației au impresionat chiar și medicii de la Urgență care, în disperare de cauză, pentru a remedia în cel mai scurt timp pagubele, au apelat și la două ateliere de vulcanizare non-stop din Capitală.

Peste măsură de amuzat de cele întâmplate, Alex Bodi, partenerul vedetei, oferă o descriere alternativă și ironică a evenimentelor care ar fi stat, totuși, la originea vânătăilor explodate ce se pot veedea pe corpul Biancăi.

”Astea cu petarda în gură sunt harneli de Valea Jiului, harfe de Buftea în care Bianca e expertă. Realitatea e alta. Înaintea ultimei partide de sex de după miezul nopții m-a rugat să-i desfac sutienul, care avea prindere în faţă, cu dinţi. N-am fost prea atent şi i-am agăţat cu caninul şi supapa de umflare de sub ţâţa stângă. A zburat instantaneu prin toată casa, ca un balon din ăla căruia îi desfaci nodul, şi s-a lovit de mobilă, de candelabre, de tocul de la uşă, de glafurile de la geam. Până să pun mâna pe ea şi s-o conectez la compresorul de la maşină, era deja făcută praf pe la ochi, prin gură, prin obraji şi pe la coaste!”, a mărturisit Bodi.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
lansator petarde corea de nord

După ravagiile făcute în România, Kim Jong Un va dota cu petarde și pocnitori din Doraly lansatoarele nord-coreene de rachete intercontinentale!

academia de sex oral

Academia de Sex Oral de la Chișinău și-a deschis filială la București! Cum se desfășoară cursurile – FOTO