in ,

Sexy – avocata fotbaliștilor clujeni, fotografii incendiare pe Instagram! FOTO

andreea rosca

Andreea Roșca, o juristă din Cluj care a cucerit Instagramul cu fotografiile sale incendiare, a vorbit în premieră despre reacțiile pe care le provoacă.

„Avocata-sexy” afirmă că este pasionată de sport, în special de tenis și alergare, activități pe care le practică aproape în fiecare zi.

„Sunt o persoana activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajoșilor”, a explicat Andreea Roșca pentru cluj24.ro

Andreea Roșca a fost întrebată și despre ipostazele provocatoare în care pozează, la piscină și în alte locuri.

„Fiecare persoană e liberă să gândească și să se exprime așa cum își dorește. Eu îmi asum postările pe care le fac, iar faptul că am unele poze în costum de baie când sunt la piscină sau la mare în vacanță, nu mi se par niște ipostaze atât de incitante, e totuși ceva destul de comun.

Problema aceasta a hate-ului parcă a devenit accesoriul de bază al vieții online, iar tot ce vor unii, probabil, este să te facă să te simți prost și să iți scadă curajul de a fi tu însuți”, a mai spus Andreea.

Absolventă de drept, cu un job în dezvoltarea afacerilor și cu o mare pasiune pentru sport și călătorii. Andreea din Cluj este una dintre cele mai spectaculoase prezențe de pe Instagramul românesc.

Andreea este admirată de jucători precum Adrian Cristea, Cristi Ganea, Ioan Hora și Laszlo Spesi și alte 49 de mii de conturi pe rețeaua socială.

Ea este pasionată de sport, publicând des imagini de la antrenamentele pe care le face la sala de fitness sau de pe terenul de tenis, unde pare să își petreacă o bună parte a timpului liber.

„Uneori este mai bine să lași lucrurile să vină de la sine, să lași oamenii să plece, să nu te lupți pentru a-i avea aproape, să nu ceri explicații, să nu urmărești răspunsuri și să nu te aștepți ca oamenii să înțeleagă prin ce ai trecut”, a scris Andreea în descrierea unei fotografii făcute în Croația, în timpul unei vacanțe.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
stefan musoiu

PNL îi descurajează pe pensionari să meargă la vot

chapare

Un nou virus mortal atacă omenirea: Chapare provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om!