in , ,

După incendiul de la Izvorani, Columbeanu a rugat-o pe Monica Gabor să-l ia şi pe el în casa lui Mr. Pink

S-au scris multe despre viață pe care o duce, în America, Monica Gabor, alături de miliardarul chinez Pae Qui Ying Wangsuo, poreclit Mr. Pink. Unii au spus că are o căsnicie de vis, că trăiește că o adevărată regină, alții au afirmat că abia supraviețuiește, că oricare alta din multele sclave sexuale exploatate de ciudatul asiatic.

Oricare ar fi adevărul, cert este că Monica a reușit să-și aducă fetiță în Malibu unde, se pare, micuță este nedezlipită de tatăl ei vitreg, alături de care trăiește fericirea absolută.

Citește și: Decăderea unui milionar! Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. În ce condiții trăiește – FOTO

După ce a văzut câtă armonie este în noua familie a Monicăi, în care Irinuca se joacă cu frățiorul vitreg și își face lecțiile cu tăticul chinez, Irinel Columbeanu, lovit de o tristețe fară margini, i-a transmis fostei soții o rugăminte.

„Draga și iubita, Moni, am rămas siderat când am văzut cât de fericiți sunt copiii, Irinuca și fratele ei, în casa voastră. Felicitări! Ținând cont că aveți o situație financiară nemaipomenită, te-aș ruga să-i propui soțului tău să mai înfiați un copilaș din tara ta natala, România: pe mine. Că să nu existe discuții, promit că mă voi ocupa personal de toate operațiile estetice necesare ( mă rog, cred că e suficient să-mi vopsesc puțin părul) astfel încât să arat că un băiețel de 7-8 anișori. Mulțumesc anticipat! Iry”.

Zilele trecute, fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu s-a făcut scrum. Pagubele însă sunt importante, în incediu fiind distruse, din spusele experţilor imobiliari, şi numeroase lucrări de artă şi mobilier valoros. Deocamdată, nu se știe de la ce a pornit incendiul. 

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Grijă mare la consumul de lămâi! Avertismentul specialiștilor APC – FOTO

Pepe și Raluca Pastramă divorțează: ”Ea a hotărât să pună capăt!Nu mai locuim împreună” – VIDEO