in ,

Lasă, că merge şi-aşa! Șoferii și-au distrus mașinile pe Autostrada Moldovei, proaspăt inaugurată – FOTO

La nici o zi după ce a fost inaugurată în prezența preşedintelui, a premierului și a ministrului transporturilor, şoseaua de centură a Bacăului, cu regim de autostradă, a pus deja probleme.

Cei 20 de kilometri, dintre care 16 în regim de autostradă, inaugurați cu mare fast înainte de alegeri au stricat mai multe mașini, pentru că rosturile de dilatație nu erau gata.

Pe bucata de autostradă se poate circula în acest moment cu cel mult 90 de km/h.

Am primit 6 apeluri, am intervenit la toate. Majoritatea anvelopelor au fost distruse în urma loviturii cu corpuri contondente, respectiv bucăți din asfalt. La 5 mașini a fost necesară înlocuirea anvelopelor”, anunță Teodor Năstasă, proprietarul unei vulcanizări mobile, conform Digi 24.

CNAIR: „Se poate întâmpla”

Mariana Ioniță, directorul general al CNAIR afirmă: „Se dă în trafic această secțiune cu niște restricții de viteză de 90 km/h pentru că mai sunt mici lucrări de efectuat în zona împrejmuirilor, panourilor fonoabsorbante, șanțurilor, mici intervenții la rosturile podurilor. Aceste lucrări se vor finaliza în cursul lunii decembrie.”

Oficialii CNAIR au prezentat un punct de vedere oficial cu privire la problema sesizată la Bacău:

„Referitor la imaginile apărute în spațiul public cu privire la deteriorări ale părții carosabile pe VO Bacău apărute după darea în trafic, CNAIR face următoarele precizări:

  • Deteriorările apărute au fost determinate de o eroare de fabricație a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreaptă.
  • Imediat ce a fost constatată această problemă, Antreprenorul a semnalizat zona respectivă și a executat în regim de urgenta lucrările de remediere, astfel încât la aceasta oră se circula în condiții de siguranță pe toată lungimea VO Bacău
  • Având în vedere că, până la recepția finală a lucrărilor, constructorul mai are de realizat astfel de rosturi, circulația pe acest obiectiv se desfășoară cu restricție de viteza de 90 km/h”.

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Se prelungește carantina în Constanța. Județul cu cea mai mare rată de infectare

Iohannis: „Vaccinarea este voluntară, este sigură, este eficientă”