in

Decăderea unui milionar! Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. În ce condiții trăiește – FOTO

De la vila impresionantă de la Izvorani, la un apartament închiriat!

Fost milionar, Irinel Columbeanu a povestit la emisiunea “Vorbește lumea” cum a ajuns să-și piardă vila de la Izvorani, mașinile de lux și alte bunuri de valoare. Omul de afaceri a fost executat silit din cauza datoriilor: ”Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. Am mai avut perioade din acestea, eu nu m-am născut în vile sau maşini scumpe. Începuturile vieţii mele au fost cam similare ca posibilităţi financiare.”

Fostul soț al Monicăi Gabor a rămas fără averea de 70 de milioane de euro după ce a fost executat silit de către bănci, iar acum stă cu chirie într-un apartament de 65 de mp.

Greutăţile pe care viaţa le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăşi este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu şi niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani şi terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu la PRO TV.

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în anul 2006, 150 de milioane euro în 2007, 40 de milioane de euro în anul 2008 și 70 milioane de euro în anul 2009.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comfort food sau mâncare de suflet: 10 preparate delicioase – FOTO

loredana

Loredana Groza, anunț șoc: ”Nu mă mai dezbrac 24 de ore pe Instagram, pentru a ajuta la strângerea de bani în scopuri caritabile!”