in ,

În prima zi de campanie electorală, BMW-ul Elenei Băsescu a fost ridicat de Poliția Locală Constanța – FOTO

BMW-ul de lux al Elenei Băsescu a fost ridicat, în această dimineață, de Poliția Locală Constanța. Chiar în prima zi de campanie electorală, fiica lui Traian Băsescu fost amendată.

Elena Băsescu se află la Constanţa în campanie electorală pentru alegerile parlamentare, în care candidează din partea PMP pe locul 1 la Camera Deputaţilor. Anul acesta, candidata PMP și-a cumpărat un BMW X6 40i, mașină care poate ajunge la 90.000 de euro.

Cât trebuie să plătească

Ridicarea autovehiculelor în Constanța se aplică din martie 2019 și este dispusă de poliţiştii rutieri din cadrul I.P.J. Constanţa şi de poliţiştii locali de la Direcţia Generală Poliţia Locală – Primăria Constanţa. Maşinile pot fi recuperate doar de utilizatorii de drept în prezenţa unui poliţist şi după achitarea taxelor prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare maşini – 450 de lei, tarif transport maşini – 120 de lei, tarif depozitare maşini/ zi – 60 de lei. În total – 630 lei.

Elena Băsescu recunoaște că a greșit

„Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar.

Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina. Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată.

Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina. ( pe locul încercuit cu roz)”, a scris EBA pe Facebook după ce informația a apărut în presă.

What do you think?

Written by Mitza Jurnalista

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Rudele lui Emi Pian au ”încins” grătarul în cimitir la mormântul interlopului- FOTO

Raed Arafat, despre noile restricţii: „Purtarea măştii de protecţie peste tot e una dintre cele mai eficiente măsuri” – VIDEO