in

Dana Budeanu, scoasă de pe sticlă de Pro TV! Vezi reacția croitoresei!

dana budeanu protv

Pro TV a renunțat la colaborarea cu Dana Budeanu. Decizia a fost luată în urma unei postări controversate pe care aceasta a făcut-o pe o rețea de socializare.

Pro Tv a anunțat că renunță la colaborarea cu Dana Budeanu, care avea o rubrică de stil în cadrul emisiunii ‘Vorbește Lumea’. Decizia a venit ca urmare a unei postări controversate făcute de Dana Budeanu la adresa Asociației ‘Dăruiește Viața’, asociație care vizează construirea primului spital prival de oncologie pentru copii. Postarea a fost ulterior distribuită de pe un cont al Gabrielei Firea.

Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”, a anunțat PRO TV scurt pe pagina oficială de Facebook.

Reacția Danei Budeanu, după ce ProTV a decis să încheie colaborarea cu ea
”Cu dragoste, pentru toți purii! Marș! Am vorbit cu Obama ieri să vă explice! PS: Gândiți singuri, la grămadă pot toți”, a scris Dana Budeanu pe una dintre rețelele de socializare la scurt timp după ce conducerea ProTV a făcut anunțul.

Dana Budeanu a anunțat printr-o nouă postare pe facebook faptul că nu are de ce să își ceară scuze pentru postarea pe care a publicat-o și care a fost distribuită chiar și de către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

What do you think?

Written by Mitza Jurnalista

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dancila

Viorica Dăncilă recunoaște: ”Modelul meu în viață este Tarzan – Omul Maimuță!”

bianca dragusanu divort

Sătulă de coaste rupte și de ochi umflați, Bianca Drăgușanu bagă divorț!