in ,

Lupta dintre Cataramă și Cumpănașu continuă și după ce au fost scoși din scena prezidențialelor!

Odata cu terminarea filmarilor la comedia in care au jucat in roluri de figuranti pentru postul de presedinte al Romaniei, actorii amatori Viorel Cataramă si Alexandru Cumpănașu s-au intors la repetitiile de la teatru unde presteaza in ”Tragedia de la Caracal”.

Nu stim cati ani de acum inainte se va mai recomanda unchiul Sandel ca fiind viitorul sef al statului insa fostul sau contracandidat, Viorel Catarama sustine ca poate sa-i demonstreze impostura crasa cu o gramada de dovezi.

Legat de faptul ca in ultima zi de campanie electorala Cumpanasu a incercat sa se evidentieze din nou folosindu-se de drama familiilor indurerate, investitorul in ”mobila si durere” afirma ca acesta a facut publice niste filmari in care aparea, chipurile, Luiza Melencu, chiar daca stia ca totul este un fals grosolan.

„Cumpănașu avea imaginile mai demult. Dar a preferat să le dea în ultima zi de campanile electorală. Este un escroc și un impostor. Alexandru Cumpanasu s-a cățărat pe suferința și drama unor familii și a prezentat filmul deși știa că acea fată din imagini nu este Luiza”, a precizat Viorel Cataramă.

Interesant va fi sa vedem acum, dupa ce s-a terminat aventura cu presedintia, in ce proiect va mai folosi unchiu´ drama rudelor sale lovite de necaz.

Cand vezi ce patriot si justitiar vroia sa prosteasca electoratul pentru a se infige la Cotroceni, ajungi sa te uiti la tanti Dancila ca la Imparateasa Sisi. Sau pentru prieteni, simplu, Sisi.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Apivita lansează Aqua Beelicious, cea mai nouă colecție de produse de hidratare inspirate de natură

viorica dancila

Cu Viorica în turul doi este ca și cum ne-ar fi căzut ciocolata pe jos și am fi rămas cu ambalajul în mână…