in ,

Două eleve din Maramureș s-au bătut pentru premiul întâi până s-au umplut de sânge!

eleve maramures

Chiar daca sondajele arata ca majoritatea tinerilor nu sunt impacientati de cum va decurge viitorul lor, printre ei sunt o gramada care se pregatesc asiduu pentru a avea o pregatire adecvata cerintelor actuale ale pietei de munca.

La Liceul Borsa din Maramures concurenta pentru primele trei locuri in clasamentul notelor este acerba iar lupta dintre elevi a atins culmi nebanuite. Zielele trecute doua eleve de clasa a IX-a, ambele in varsta de 15 ani, au fost protagonistele unor scene de o violenta rar intalnita. Spre deliciul colegilor care le aplaudau frenetic si al profesoarei care le urmarea cu admiratie ambitia de a fi ”number one”, cel doua  eminente s-au batut ”zi de vara pana-n seara” si  pana nu si-au rupt jumatate din parul de pe cap, nu s-au potolit. Totul a pornit de la o nota de 9 la geografie despre care ele afirma ca meritau cel putin 10.

Este de laudat dorinta lor de a fi cele mai bune din clasa insa ce au lasat in urma bataii te duce cu gandul , mai degraba, la cafteala dintre doi betivi care si-au spart capetele pentru o halba de bere.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
gigi becali

Becali predă lecții despre sexul creștin: ”Nu vă mai împreunați în gură, că d-aia vi se înmoaie genunchii!”

coronavirus ialomita

Încă 24 de persoane izolate epidemiologic pentru coronavirus în Ialomița!