in ,

Deshumare cu surprize! Secretul din gura tovarășei Elena Ceaușescu!

ceausescu

Nostalgicilor care, cand nu mai au bani de votca, urla prin piete ca era mai bine in Epoca de Aur si copiilor care n-au trait mizeria acelor vremuri trebuie le amintim, acum, dupa 30 de ani de la caderea comunismului, o vorba batraneasca: ”Ce naste din pisica, soareci mananca”.

Indiferent cum si-a schimbat numele ca sa i se piarda urma, PSD este fostul PDSR care s-a numit, ca domnisoara, FSN si care este copilul nascut de pisica PCR. Cu aceste precizari facute, nu trebuie sa se mai mire nimeni ca actualul partid al oamenilor necajiti, PSD-ul, are exact aceeasi filozofie de viata ca maica-sa, PCR-ul: pentru a huzuri conducerea socilalista in vile, limuzine si haine scumpe, plebea trebuie sa se multumeasca cu o suta de lei in plus la salariu.

Cu ocazia deshumarii celor doi binefacatori ai natiei, Nicolae si Elena Ceausescu, in gura ei s-a gasit inca o dovada ca in oranduirea comunista toti eram egali: placa dentara din aur era personalizata si avea gravate initialele E.C. Interesant este faptul ca, dupa aceste litere, era scris exact ca pe placutele auto suedeze, ”MuiePSD”, ceea ce arata ca, totusi, academiciana analfabeta era o vizionara.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
betiv la vaslui

Licitație umanitară la Vaslui! Primăria a vândut 30 de brazi de Crăciun pentru a cumpăra 1000 de pruni de țuică!

marcel ciolacu rambo revolutie

Marcel Ciolacu și fotografia Eroului Necunoscut al Revoluției inexistente