in ,

Soluția genială pe care a folosit-o un slătinean pentru a instaura ordinea, respectul și liniștea la el în bloc!

cadavre gunoi

Cu toate ca legile privind ordinea si linistea in spatiul public s-au inasprit simtitor de ceva vreme, ingrijorator de multi romani continua sa-si vada de apucaturile ancestrale ca si cand ar trai in epoca de piatra. Pe langa faptul ca nu se sinchisesc de plangerile vecinilor, atunci cand se insista cu critica si reclamatiile devin si mai agresivi, grosolani si de neoprit.

Relu Jelescu, locatarul unui bloc obisnuit din Slatina, a gasit o solutie absolut geniala pentru a restabili relatiile civilizate la el in comunitate. Dupa ce, aproape un an de zile, a vazut ca n-o scoate la capat cu pustanii care urlau in fata scarii pana noaptea tarziu dar nici cu vecinii de la parter care faceau gratare pe balcon si urinau de la fereastra bucatariei, Relu a inceput sa-si ambaleze gunoiul menajer in forma de cadavre umane. A fost suficient sa-l vada o singura pensionara cand ducea la ghena sinistrele colete si in numai doua zile a aflat tot blocul.

”Normal ca de cand m-a vazut doamna Popescu cu ”cadavrele” in carca au inceput toti vecinii sa se uite la mine ca la cel mai sadic criminal. Va dati seama, nici monstrul Dinca din Caracal nu cara in vazul lumii si in fiecare zi diverse victime la gunoi. Nu-mi convine deloc noul meu statut  dar sunt fericit ca acum sunt mai respectat ca niciodata si in tot blocul e o liniste de mormant”, povesteste satisfacut domnul Jelescu.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
prostituate

Zborurile între Romania și Italia s-au anulat. Doar ciocănitorile o vor mai lua pe sus între cele două destinații!

Columbeanu, milionarul de carton ajuns la sapă de lemn, a renunțat la palatul din Izvorani ca să se bucure traiul la două camere în chirie