in ,

Cadouri uimitoare primite de Viorica Dancilă și Anamaria Prodan de zilele lor de naștere!

dancila ana maria prodan cadouri

In afara de faptul ca amandoua sunt frumoase, delicate, inteligente si mari amatoare de acareturi luxoase, pe Viorica si Ana Maria nu le uneste nimic in aceasta lume. Totusi, serbandu-si zilele de nastere in acelasi timp, era imposibil sa nu facem o comparatie legata de darurile primite de cele doua dive cu acelasi semn zodiacal in frunte.

Exact cand dadea magnetofonul mai tare ca sa danseze invitatii mai cu foc, sarbatorita Dancila a fost instiintata de la partid ca, pana la urmatorul congres, nu se mai fac alegeri pentru sefia organizatiei de femei asa ca momentan poate ramane la cratita. Acesta a fost cadoul  primit  de la colegii care , pana mai ieri, se jurau ca o apreciaza ca pe nimeni alta.

La polul opus, Prodanca, adepta convinsa a initiativei private, a fost cadorisita de Reghe cu o poseta Hermes, din piele de crocodil, al carei pret este de 300 000 euro.

”Eu nu am de ce sa ma feresc cand ies pe strada cu un ceas sau o poseta de juma de milion pentru ca nu fac parte din lipitorile de la bugetul de stat. Ii multumesc lu´ Laur pentru cadou, cu toate ca mai am fo´ cinci la fel. Oricum, gentile astea de corcodil sunt bune la carat muraturi ca nu curge zeama prin ele”, a declarat Prodanca fericita.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
godina colind

Panică printre interlopi: Marian Godină a lansat ”Colindul mascaților de la S.A.S!

betiv la vaslui

Licitație umanitară la Vaslui! Primăria a vândut 30 de brazi de Crăciun pentru a cumpăra 1000 de pruni de țuică!