in ,

Marcel Ciolacu și fotografia Eroului Necunoscut al Revoluției inexistente

marcel ciolacu rambo revolutie

Despre tupeul si impostura pesedistilor, singurele calitati care-i recomanda pentru functiile de conducere ale tarii, s-au scris multe si inca se vor mai scrie. Croit exact dupa acelasi calapod ca si inaintasii sai, Dragnea sau Ponta, Marcel Ciolacu, presedintle interimar al marelui partid socialist, a facut de curand o cerere prin care doreste ca vechiul sau certificat de ”luptator remarcat pentru fapte deosebite in Revolutia din 1989” sa fie upgradat la ”luptator cu rol determinant in victoria Revolutiei Romane”.

Diferenta dintre cele doua titluri nobiliare este ca in cazul celui de al doilea, premiantului i se recunosc talentul, initiativa, curajul, darzenia si viclenia dovedite in lupte crancene fara de care , revolutia nu s-ar fi incheiat nici pana in zilele noastre, calitati pentru care va primi 2000 lei/luna toata viata.

La intrebarea incomoda a jurnalistilor legata de actele de vitejie pe care le-a savarsit in Buzau, orasul in care nu s-a intamplat nimic periculos in decembrie ´89, Marcelica Fara Frica a ripostat cum a invatat la partid, spunand adevarul fara sa clipeasca.

”Acum imi reprosati ca n-am murit la revolutie? Pai, cum ati fi vrut sa-mi pierd viata daca in zilele alea sangeroase eu ma aflam in orasul meu, Buzau, unde a fost liniste si pace. Poate daca nu aveam acel rol determinant, de frecangiu prin piata mare, ar fi fost si la noi milioane de victime”, a explicat doct Marcel.

What do you think?

10 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ceausescu

Deshumare cu surprize! Secretul din gura tovarășei Elena Ceaușescu!

ciolacu la revolutie

Ciolacu, la Revoluție: ”Am învins! Să vină șprițul și cârnații!”