in

Pleșoianu i-a predat Vioricăi Dăncilă rețeta înfrângerii lui Klaus Iohannis!

plasoianu

Deoarece era convins ca-l aduleaza milioane de romani pentru frumusetea, inteligenta si charisma lui, simpaticul ciudat, Liviu Plesoianu a vrut sa candideze si el, ca atatia alti pacienti, la functia de presedinte al Romaniei. Cum insa nu a reusit sa stranga nici cateva mii de semnaturi a fost nevoit sa se intoarca la viata lui obisnuita si sa-si vada de tratament.

Incantat si surprins ca cea pe care din proasta nu o scoatea va intra in turul doi, Livache, experimentat in castigarea oricaror campanii electorale, a recunoscut ca ”proasta” e mai desteapta decat el si, de aceea, o va ajuta cu toate retetele de succes pe care le cunoaste.

„Iohannis poate fi oprit doar prin renunțarea imediată la încercarea de a o crește pozitiv pe doamna Dăncilă! Iohannis poate fi învins doar prin capacitarea rapidă nu doar a tuturor „pesediștilor”, ci și a tuturor „nepesediștilor” care îl detestă organic… Să nu-i subestimeze nimeni pe cei care, fără a iubi vreun alt candidat, îl detestă pe Iohannis…”, a dezvaluit deputatul PSD.

Ca un adevarat profesionist intr-ale comunicarii cu masele, domnul Plesoianu i-a facut cadou Vioricai o schema tehnica infailibila, cu ajutorul careia poate atrage de partea ei orice alegator indiferent de sex, religie si pregatire.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
viorica dancila

Cu Viorica în turul doi este ca și cum ne-ar fi căzut ciocolata pe jos și am fi rămas cu ambalajul în mână…

SOIREES DE LA MODE 22 – In Memoriam Răzvan Ciobanu