in , ,

De ce petrece Liviu Dragnea sărbătoarea de Paști în Maldive

liviu dragnea

În primul rând, trebuie să recunoaștem cu obiectivitate că Liviu Dragnea se dovedește un adevărat social-democrat: nu face Paștele în Dubai, ca Ponta, ci într-un fel de Teleorman de numai 298 kilometri pătrați. Faptul că aproape toți locuitorii sunt acolo musulmani nu se constituie într-un impediment; maldivienii au trecut la islamism după mulți ani de budism, păstrând și azi convingerea că nu-i bine să strivești nici măcar un vierme, deoarece nu poți să știi ce șef de partid s-o fi reîncarnat în viermele respectiv. Mai mult, Maldivele îi vor trezi amintiri încântătoare oaspetelui român, pentru că Teleormanul atolic este des blagoslovit cu inundații în cursul cărora demnitarii locali sunt cărați în spate de viermișorii electorali, nefiind bani pentru achiziționarea unor bărci pneumatice.

Că tot am spus cuvântul magic în cazul Dragnea, „electoral”, România și Maldive pot fi considerate țări-surori; nu datorită aspectului indian al dlui Dragnea, ci pentru că în 2013 un fost Președinte a luat majoritatea sufragiilor populare din pușcărie. Numai intervenția Curții Supreme și băsisto-iohannistă a lor a oprit dragnizarea Maldivelor, punând pe tronul de Președinte un agent soroșist. De unde se poate vedea că votul universal în România și Maldive înseamnă decât teleormanizare, cu toate beneficiile rezultate.

Un alt aspect care poate avea decât aviz favorabil din partea dlui Liviu: principala ocupație este pescuitul, cu etalarea pe Facebook a capturilor ce merită like & share. Suntem siguri că distinsul pescar pesedist nu ne va lipsi, pe pagina sa de Facebook, de o postare triumfală cu un pește cât Iohannis în brațe.

În rest, toate rămân la cotele lor istorice atât în România, cât și în Maldive: dacă-l informezi pe un pesedist fidel că Liviu Dragnea, marele patriot naționale și luptător anti-Soroș, face Paștele ortodox la musulmanii din Maldive, singura reacție obținută este că Băsescu s-ar fi dus în Panama, după miliardul ciordit, iar Iohannis la Miami, după a șaptea casă. La fel cum maldivienii îl regretă și acum pe Președintele lor de drept, care a intrat la zdup pe nedrept, din cauză că pragul pentru abuzul în serviciul prezidențial fusese stabilit prea jos de Oculta Mondială.

Citește și Politica şi famiglia de Partid: scurt tratat de captivitate sistemică

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dat in gat elenei udrea

Avem răspunsul! Vezi cine i-a dat în gât Elenei Udrea!

ghita a fost prins

Sebastian Ghiță a fost prins. Vezi cum arăta în momentul capturării