in

DNA, dragostea mea

DNA

S-au împlinit, la 1 septembrie, 15 ani de DNA. Asta formal spus, deoarece DNA a evoluat dintr-un strămoș identificat cu numele de PNA, al cărui schelet s-a pierdut între timp în tunelurile secrete din Bucegi. Cazul în speță a cunoscut o evoluție unică în analele darwiniste; PNA a pornit la drum ca un mamut pașnic și exclusiv ierbivor, care n-ar fi mușcat pe nimeni și ar fi pus NUP pe dosarele lui Râmaru și Terente, dacă cei doi s-ar fi manifestat ca oameni de afaceri sau demnitari români. Abia când dictatorul Băsescu și trădătoarea fascisto-bolșevică Macovei au fost aduși la Putere, prin inconștiența maselor, mamutul respectiv a evoluat spre un tiranozaur sângeros, pus pe băgat în cantonament elitele invocate de martirul Severin. Exemplarul final al parcursului a luat-o astăzi razna pe scara evoluției, ajungând să hăituiască însăși familia Creatorului, care abia acum realizează ce mutant genetic a încurajat să evolueze.

Să aprindem cu evlavie o lumânare în amintirea blândului PNA, organismul originar care nu a identificat niciun germen patologic al corupției în România, într-o perioadă când sacii cu bani se scoteau în văzul investitorilor populari moțăind liniștiți, deoarece hoții vegheau pentru ei. Au fost vremuri frumoase atunci pe Pământ și te simțeai mândru, ca român pe veci aici stăpân, știind că Adrian Năstase și-a mai agățat un flamand în baie, deasupra vasului de toaletă. Din păcate, nimic nu durează veșnic și asteroidul călărit de Băsescu a distrus paradisul economico-financiar al bietei țărișoare. Băsescu a evoluat și el într-un microorganism antibăsist, militând astăzi pentru găsirea unui vaccin anti-DNA și eradicarea molimei aduse de procurori în România.

Dar, conform ultimelor mișcări pe scena politică și juridică, sunt mari speranțe ca situația să revină la normal, așa cum își doresc toți politicienii de bună-credință ai noștri. Poporul este și el alături de eforturile demnitarilor, prin majoritatea tăcută în stradă dar combativă pe Facebook-ul unde îi înjură agramat pe cei tot mai puțini ieșiți în Piață. Mai rămâne ca dl Tăriceanu să reușească expulzarea ambasadorilor occidentali, în frunte cu reptilianul american, care se amestecă nepermis în treburile interne ale altora și nu vor ca patrioții români să fure ca în Rusia. Cu sprijinul celor 3.000.000 de români conștiincioși la urne și, mai ales, al celor 13.000.000 care se pișă pe el de vot se va realiza și acest deziderat de maximă importanță pentru țară.

C-o fi DNA, c-o fi din nou PNA, noi îi urăm mulți ani trăiască și la cât mai multe dosare care să crească și să se împlinească. Poate că, în viitoarea duminică a alegerilor, o să plouă atât de tare încât Românul se va refugia în secția de votare. Și, dacă tot își va pierde timpul pe acolo, ce-o să-l coste ca să își șoptească, neîmpăcat, în barbă: ”Băi Soroș, cât îmi dai ca să te votez și pe tine o dată?”

DNA
Un grup de viitori martiri ai DNA, tăind moțul PNA

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
micul

La Posada te-am bătut, dar cu micul ce-ai avut?

techirghiol odorheiu

Batalul românesc și berbecul ungur: Techirghiol, pentru noi, este Odorheiu 2!