in , ,

Avem răspunsul! Vezi cine i-a dat în gât Elenei Udrea!

dat in gat elenei udrea

Recunoaştem, ne-a cam dat în gât aspectul revelat de viitoarea matroană a viitorului Institut al Fericirii. După inerentul moment de uluială, ne-am pus legitima întrebare: cine i-a dat în gât doamnei Elena Udrea? Am mers cu întrebarea la câteva personalităţi cunoscute ca având, de-a lungul timpului, contacte mai mult sau mai puţin naturale cu personalitatea din Pleşcoi. Iată şi răspunsurile, în ordine absolut aleatorie:

 1. Dorin Cocoş: „Eu ştiu că i-am pus la gât, de mai multe ori, câte o punguţă cu două milioane de euro. Mai mult nu îmi amintesc.”
 2. Dinu Pescariu: „Am jucat cu doamna o singură partidă de dublu mixt şi tot ce i-am dat le-am dat în scris procurorilor. Au zis că ei n-au ce face cu datul în gât oral.”
 3. Alina Bica: „Elena este cea mai bună prietenă a mea, dar nu într-atât încât să-mi împărtăşească viaţa ei personală. Ştiu că era odată foarte răguşită când am mers la Paris şi a luat de acolo, mai ieftin, o gargară franţuzească.”
 4. Emil Boc: „Ce legătură am eu cu gâtul doamnei Udrea, la înălţimea mea?!”
 5. Gheorghe Ştefan-Pinalti: „M-am retras din fotbal şi politică. Dacă dădeam eu în gât tot ce ştiu, eram de mult aut din UE, NATO, FIFA şi UEFA. Cred c-aţi auzit ceva din folcloristica naţională, eu m-am ocupat numai cu aia internaţională.”
  dat in gat elenei udrea
 6. Vasile Blaga: „Nu-mi amintesc să se fi practicat la PDL datul în gât. De-asta am ajuns ca PNŢ-CD-ul, partid istoric.”
 7. Theodor Paleologu: „Eu n-am avut «partizani de satisfăcut» când eram activ politic. Chestia cu «porumbiţa» Udrea a fost doar o figură de stil, zisă aşa, din gât.”
 8. Rudel Obreja: „Vrei să-ţi dau un croşeu în gât, să mai iau vreo trei ani?!”
 9. Ciobanul Cornel: „I-am dat lu doamna neşte lapte natural, din căpriţă. L-a primit bine, a zis c-a uns-o pe gât.”
 10. Traian Băsescu: „Hăhăhă! Eu le-am dat în gât la toţi, c-am avut stofă de Preşedinte. Elena mi-a fost colaboratoare şi mi-a dat ea din gât, nu în gât. Vă amintiţi chestia cu «râd şi plâng şi te strig aiurind»? Mi se înnodau lacrimile în gât când mi-o cânta ea aşa de frumos. Arestaţi-o pe Kövesi !”Citește și Cadou de Paști: Olguţa va da cămială guvernamentală la tot Poporul

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
gimnatica aur europene

Gimnaști cu fuste și mustăți: Ghici cine ia aurul la Cluj?

liviu dragnea

De ce petrece Liviu Dragnea sărbătoarea de Paști în Maldive